Ik ben exposant
Nodig jouw relaties uit

Nodig jouw relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het jou makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt uiterlijk maandag 1 augustus 2022 jouw relatielijst via My Easyfairs en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Voordelen van deze service

gratis uitnodiging met bedrijfsnaam

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerk kosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In alle uitnodigingen vermelden we jouw bedrijfsnaam.

COMPLEET ONTZORGT EN AVG PROOF

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd jij tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

HOGERE BEZOEKERSKWALITEIT

Jij wilt rendement halen uit jouw beursdeelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb jij veel invloed op wie jou ontmoet.

GEGARANDEERD MEER BEZOEK

Omdat jij tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij jou voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om jouw relatielijsten aan te leveren, geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Welding Week en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen jij ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en toekomstige relaties.

Voor jou op een rij

Jouw bedrijfsnaam

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

geen andere doeleinden

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

beveiligde omgeving

Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

ONTDUBBELD

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

EENMALIG GEBRUIK

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

VERNIETIGD DIRECT NA AFLOOP

Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

Scroll naar top