Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ik ben exposant
Nodig uw relaties uit

Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. 

Voordelen van deze service

GRATIS UITNODIGING MET BEDRIJFSNAAM

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerk kosten die u normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaart u! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In alle uitnodigingen vermelden we jouw bedrijfsnaam.

COMPLEET ONTZORGT EN AVG PROOF

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een uitnodiging naar uw relatie te sturen.

HOGERE BEZOEKERSKWALITEIT

U wilt rendement halen uit uw beursdeelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

GEGARANDEERD MEER BEZOEK

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U hebt de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Welding Week en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en toekomstige relaties.

Voor jou op een rij

Jouw bedrijfsnaam

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

geen andere doeleinden

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

beveiligde omgeving

Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

ONTDUBBELD

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

EENMALIG GEBRUIK

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

VERNIETIGD DIRECT NA AFLOOP

Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

Scroll naar top