Ik ben exposant
Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken jouw deelname 'Easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Welding Week producten en diensten aantrekkelijk en duidelijk te presenteren. Op deze manier kom jij snel in contact met prospects en klanten, zodat jij gemakkelijk zaken kan doen. Als exposant heb jij tijdens Welding Week volledige focus op jouw doelen voor de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

DE SERVICE VAN EASYFAIRS

Beurs 31-10-18-Metavak_NIL-104

Gastheer

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Welding Week 2020. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens je beursdeelname en daar moet je volle focus op hebben. Daarom neemt Easyfairs, de organisatie van Welding Week, zo veel mogelijk voor jou uit handen zodat je kunt focussen op jouw doelstellingen. 

Symposium NIL over lastechniek

Onze kracht

Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer. 

_MG_8814

Event team

Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw beursdeelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor, tijdens en na de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Bij Welding Week krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, een bordje met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens jouw deelname kun jij samen met jouw relaties gratis gebruik maken van de catering op de diverse terrassen verspreid over de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid voor jou én jouw relaties op onze parkeerplaats.
  • Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van Welding Week je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten zodat jij de juiste doelgroep treft tijdens het event.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en opmaak- en drukwerk kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
  • Maak gebruik van de Visit Connect App.
Scroll naar top