Ik ben exposant
Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken jouw deelname 'Easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Welding Week producten en diensten aantrekkelijk en duidelijk te presenteren. Op deze manier kom jij snel in contact met prospects en klanten, zodat jij gemakkelijk zaken kan doen. Als exposant heb jij tijdens Welding Week volledige focus op jouw doelen voor de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

DE SERVICE VAN EASYFAIRS

Beurs 31-10-18-Metavak_NIL-104

Gastheer

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Welding Week 2024. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens je beursdeelname en daar moet je volle focus op hebben. Daarom neemt Easyfairs, de organisatie van Welding Week, zo veel mogelijk voor jou uit handen zodat je kunt focussen op jouw doelstellingen. 

Symposium NIL over lastechniek

Onze kracht

Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer. 

_MG_8814

Event team

Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw beursdeelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor, tijdens en na de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

Scroll naar top