Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ik ben exposant
Wij maken uw deelname “Easy”

Wij maken uw deelname 'Easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Welding Week producten en diensten aantrekkelijk en duidelijk te presenteren. Op deze manier komt u snel in contact met prospects en klanten, zodat u gemakkelijk zaken kan doen. Als exposant heeft u tijdens Welding Week volledige focus op uw doelen voor de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

DE SERVICE VAN EASYFAIRS

Beurs 31-10-18-Metavak_NIL-104

Gastheer

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Welding Week 2024. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar moet u volle focus op hebben. Daarom neemt Easyfairs, de organisatie van Welding Week, zo veel mogelijk voor u uit handen zodat u kunt focussen op uw doelstellingen. 

Symposium NIL over lastechniek

Onze kracht

Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer. 

_MG_8814

Event team

U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw beursdeelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor, tijdens en na de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

Scroll naar top