Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ik ben exposant
Smart Badge

Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Wat doet uw badgelezer?

De badgelezer(s) die u als exposant ontvangt tijdens uw deelname maakt de bezoekerservaring nog beter. Met deze lezers verzamelen bezoekers op eenvoudige wijze informatie over uw organisatie, producten en eventueel vacatures. Het aantal badgelezers dat u ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat u hebt gekozen. De badgelezer verstuurt de informatie die u hebt geüpload in uw My Easyfairs profiel. Hiermee behoud u zelf de regie over de informatie die u deelt met bezoekers.

Hoe werkt het?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) uw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. De dag na beurs ontvangen zij uw product- en bedrijfsinformatie (die u hebt opgeladen via My Easyfairs) per mail.

Uw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Bezoekers die u niet hebt gesproken ontvangen op simpele wijze uw product- en bedrijfsinformatie via e-mail, door simpelweg uw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die uw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Die gegevens kunnen zij heel eenvoudig delen met collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren combineert u het gebruik van uw badgelezer met de Visit Connect Tool. Hiermee bent u in de lead en scant u de badges van interessante bezoekers die u hebt gesproken tijdens de beurs. In de tool voegt u notities toe en plaatst u opmerkingen om het opvolgen van gesprekken nog simpeler te maken. Stimuleer uw bezoekers daarnaast om uw badgelezer te scannen zodat u ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die u niet hebt gesproken.

Vereenvoudig uw opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren..

Wat moet u doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? Wij staan voor u klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee. U hoeft deze dus niet te vervangen. 
  3. Breng de badgelezer terug op de laatste beursdag aan het einde van de dag.
  4. Na afloop van de beurs ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Visit by GES. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."

Scroll naar top