Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Kennisbank

Kennisbank

Welkom in de wereld waar lassen, lijmen en snijden samenkomen. Deze essentiële processen vormen de spin in het web van de metaalbewerkingsindustrie en spelen een grote rol bij het tot stand brengen van duurzame constructies, het creëren van nauwkeurige componenten en het vormgeven van innovatieve ontwerpen.

In onze blogs ontdekt u inzichten en tips voor de praktijk over lassen, nieuwe technieken, materialen en apparatuur onder de loep nemen. Leer ook meer over de kunst van verbinden en hoe lasspecialisten uitdagingen aangaan en innovatieve oplossingen bedenken.

Daarnaast hebben wij ook het domein lijmen waar diverse toepassingen behandeld worden. Van de traditionele lijmverbinding tot de meest uitgebreide technologieën. De blogberichten zullen u op de hoogte houden van de nieuwste inzichten in de lijmverbindingstechnologie.

Als laatste richten we ons op de snijdtechnieken. Hier komt precisie en efficiëntie samen. U kunt hier de nieuwste technologieën van laser- en plasmasnijden ontdekken.

Of u nu al een professional bent die geruime tijd werkzaam is in de maakindustrie of een enthousiasteling dan bieden wij daar informatie voor. Welding Week biedt informatie voor geïnteresseerden in verbinden, lijmen en snijden. Blijf op de hoogte van onze updates!

Lassen bij Welding Week

Lassen

Welkom bij Welding Week, hier staat lassen centraal en slaan de vonken van innovatie over naar u. Laat u inspireren door de blogberichten.

Lijmen bij Welding Week

Lijmen

Ontdek meer diversiteit in lijmverbindingen. U kunt meer leren over lijmen wat zorgt voor duurzame hechting. Lees al onze blog berichten over lijmen.

welding week

Snijden is één van de technieken die wordt gebruikt in de metaalbewerkende maakindustrie.
In de dynamische en ingewikkelde wereld van lassen, speelt snijden een belangrijke rol in het fabricageproces.

Algemeen nieuws

Lees meer over het laatste nieuws van Welding Week!

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom WELDING WEEK? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Bezoeken?

Bent u geïnteresseerd om Welding Week te bezoeken? Klik hieronder voor meer informatie over WELDING WEEK op 1, 2 & 3 oktober 2024. 

Scroll naar top