Ik ben exposant
EasyGo

Maak kennis met EasyGo

EasyGo is vanaf 2020 onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs en is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Met de komst van EasyGo haalt de exposant nog meer uit de beursdeelname en wordt het voor de bezoeker nog makkelijker én corona-proof (zonder fysiek contact) om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

EasyGo in een notendop

Met de komst van EasyGo is het extreem eenvoudig om jouw bereik, zichtbaarheid en ROI te boosten. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven je de keuze, afhankelijk van jouw doelstellingen: een betere zichtbaarheid of meer leads. Of misschien juist beide? Wij raden het pakket GoPlus aan om jouw zichtbaarheid te verbeteren en om meer leads te verzamelen.

Voor de exposant

wordt met EasyGo de online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs was nog nooit zo eenvoudig. Exposanten hebben de keuze uit vier EasyGo pakketten. Voor iedereen een passend pakket dat aansluit bij de beursdoelstellingen. De exposant vult voorafgaand aan de beurs in My Easyfairs een online profiel met bedrijfsinformatie en productinformatie. De informatie uit dit profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die interesse hebben getoond tijdens het event. De exposant heeft hierin zelf de regie, hoe uitgebreider het profiel gevuld wordt in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) en na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Voor jou als exposant is het daarom van belang om je online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Zelf wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

Scroll naar top