Bezoekers​
Waarom bezoeken?

Raak geïnspireerd door noviteiten, praat bij met vertrouwde zakenpartners en breid jouw netwerk uit.

Het tweejaarlijks event voor de verbindingstechniek

Welding Week Powered by NIL is het platform in Nederland waar alle verbindingstechnieken samenkomen op deze driedaagse vakbeurs. 

Lassen | Lijmen | Snijden

Innovatie en inspiratie

Op Welding Week worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen die bij elk segment op de beurs passen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te vergroten. 

Veilig en gezond

Vanwege de corona-maatregelen zal deze editie iets anders verlopen dan gewend, zodat de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers geborgd blijft. Daarnaast gaat de organisatie er van uit dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Zo streven we samen naar een succesvolle vakbeurs!

Één platform

Met Welding Week Powered by NIL bieden wij alle verbindingstechnieken één platform. Door dit  platform kunnen deze technieken beter ontwikkeld worden en kunnen de bezoekers en de exposanten samen verbindingstechnieken naar een hoger niveau brengen.

GEZONDHEID VOOROP

Uiteraard staat veiligheid en gezondheid bij het organiseren van de beurs voorop. Wij hebben alle nodige voorbereidingen getroffen om de anderhalve meter afstand op de beursvloer te borgen.

Kennistheater

Verrijk je kennis in het centraal gelegen kennistheater “Visit the future”. Tijdens de beurs worden er verschillende sessies gehouden.

Groot bereik

Met Welding Week Powered by NIL creëer je een groot bereik door de combinatie met METAVAK.

Smart Badge technologie

Tijdens Welding Week wordt een beursbezoek nog eenvoudiger door de Smart Badge technologie. Bij binnenkomst ontvang je een bezoekersbadge waarmee je interessante stands kunt scannen. Hierdoor heb je na afloop van jouw bezoek aan Welding Week alle informatie van de gescande stands direct in je mailbox. Daarnaast is het ook nog eens corona-proof want er vindt op deze wijze geen fysiek contact plaats. Wil je weten welke voordelen dit voor jouw beursbezoek nog meer oplevert?

Scroll naar top