Ik wil exposant worden​
Waarom deelnemen

Waarom deelnemen

Op 4, 5 en 6 oktober 2022 vindt Welding Week Powered by NIL plaats in Evenementenhal Gorinchem, het tweejaarlijks event voor verbindingstechniek: apparaten en technologieën voor het lassen, lijmen en snijden van metalen en kunststoffen. Met Welding Week bieden wij alle verbindingstechnieken een platform; door dit platform kunnen deze technieken beter ontwikkeld worden en kunnen de bezoekers en exposanten samen verbindingstechniek naar een hoger niveau brengen. Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment en zorg dat jij erbij bent tijdens Welding Week 2022! 

Vanwege de corona-maatregelen zal deze editie iets anders verlopen dan gewend, zodat de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers geborgd blijft. Daarnaast gaat de organisatie er van uit dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Zo streven we samen naar een succesvolle vakbeurs!

Focussen

NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) kan haar kracht inzetten en zich focussen op de organisatie van het symposium.

Marketing

Haal het meeste uit jouw beursdeelname door gebruik te maken van de nieuwste marketingtechnologieën van Easyfairs. 

Samenwerking

De samenwerkingen tussen Welding Week Nederland en Welding Week België kunnen worden versterkt en elkaars netwerk wordt proactief ingezet.

METAVAK

Welding Week Powered by NIL valt samen met de vakbeurs METAVAK. METAVAK is dé vakbeurs voor de metaalbewerkers. Samen bieden deze twee beurzen een totaal aanbod voor verbindingstechnieken, machines, apparaten en technologieën voor metalen en kunststoffen.

Scroll naar top