Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ik wil exposant worden​
Waarom deelnemen

Waarom deelnemen

Op 1, 2 en 3 oktober 2024 vindt Welding Week Powered by NIL plaats in Evenementenhal Gorinchem, het tweejaarlijks event voor verbindingstechniek: apparaten en technologieën voor het lassen, lijmen en snijden van metalen en kunststoffen. Met Welding Week bieden wij alle verbindingstechnieken een platform; door dit platform kunnen deze technieken beter ontwikkeld worden en kunnen de bezoekers en exposanten samen verbindingstechniek naar een hoger niveau brengen. Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment en zorg dat u erbij bent tijdens Welding Week 2024! 

Bekijk hier de aftermovie

Bekijk hier de sfeerimpressie van de laatste editie van Welding Week, powered by NIL (NIL Verbindingsweek), samen met METAVAK die in 2022 plaatsvond. 

Focussen

NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) kan haar kracht inzetten en zich focussen op de organisatie van het symposium.

Marketing

Haal het meeste uit uw beursdeelname door gebruik te maken van de nieuwste marketingtechnologieën van Easyfairs. 

Samenwerking

De samenwerkingen tussen Welding Week Nederland en Welding Week België kunnen worden versterkt en elkaars netwerk wordt proactief ingezet.

METAVAK

Welding Week Powered by NIL valt samen met de vakbeurs METAVAK. METAVAK is dé vakbeurs voor de metaalbewerkers. Samen bieden deze twee beurzen een totaal aanbod voor verbindingstechnieken, machines, apparaten en technologieën voor metalen en kunststoffen.

Scroll naar top