Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Uitgelicht

Uitgelicht

Mede dankzij onze exposanten zetten wij ook dit jaar een mooie vakbeurs neer. In deze tijden is verbinding meer dan ooit het sleutelwoord om te netwerken, kennis te verbreden, leads te genereren en zaken te doen Die verbinding creëren wij met en tijdens Welding Week powered by NIL 2022. In deze rubriek geven wij een kijkje achter de schermen bij onze exposanten en de organisatie.

Vlamboog uitgelicht

Cornelis Alderlieste, Sales Director over Vlamboog

Vlamboog uitgelicht
“Wij zijn benieuwd naar hoe andere bedrijven deze tijd door komen en hoe zij de toekomst zien.”

Wat doet Vlamboog?
Vlamboog B.V. uit Dordrecht is specialist op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBMs) en producent van lasaccessoires. Vlamboog levert uitsluitend aan de technische wederverkoop / groothandel, waardoor het een ideale partner is voor haar klanten op het gebied van assortiment, beschikbaarheid en prijs. Vlamboog is onderdeel van Intersafe Netherlands, bij de groep werken rond de 300 mensen.

Welke dromen, wensen, ambities hebben jullie voor de toekomst?
Vlamboog wil de complete partner zijn voor de technische wederverkoop op het gebied van PBMs en lasaccesoires.

Welk effect heeft de corona-uitbraak en de getroffen maatregelen op jullie organisatie en hoe gaan jullie hier mee om?

De corona uitbraak heeft vooral effect gehad op de PBM kant van Vlamboog. Door de gigantische vraag is het een erg drukke tijd voor het bedrijf geweest door te proberen aan de vraag te kunnen voldoen; er is begrip uit de markt voor de schaarste maar Vlamboog doet er alles aan om toch, goedgekeurde en correcte producten te kunnen leveren.

Verder werkt het personeel zo veel mogelijk thuis en zijn de vertegenwoordigers ook vanuit huis werkzaam geweest. Op kantoor en in het magazijn staan overal desinfectiezuilen en zijn er looproutes aangebracht om contact zo veel mogelijk te voorkomen. Ook gaan veel meetings digitaal en zijn er intern ondertussen hybride events in het leven geroepen.

Wat vind je van de opzet van METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL?

Wij denken dat mensen er aan toe zijn om elkaar weer in het echt te zien in een neutrale, veilige omgeving. Bij een beurs wordt er alles aan gedaan om alles zo veilig mogelijk te laten plaats vinden en daar kan men gebruik van maken om voorzichtig weer contacten te leggen.

Welke verwachtingen heb je van deze editie van METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL?

Wij zijn benieuwd naar hoe andere bedrijven deze tijd door komen en hoe zij de toekomst zien. Metavak is bij uitstek een beurs om bij te praten en elkaar te tonen wat er is gebeurd terwijl de wereld stil stond.

Waarom is deelname aan  METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL voor jullie bedrijf belangrijk? 

Zoals aangegeven is het belangrijk om elkaar weer te zien, voor Vlamboog zijn METVAK en Welding Week dan ook bij uitstek een middel om met huidige relaties bij te praten en om het bedrijf te presenteren aan potentiële nieuwe partners.

Scroll naar top