Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ik ben exposant
My Easyfairs

My Easyfairs

My Easyfairs is uw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop u voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. U kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van uw deelname vinden, waaronder het standhoudershandboek. Ook kunt u via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Zij klikken op uw bedrijfsnaam en vinden zo uw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer jij zelf via My Easyfairs. Informatie die jij plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan u hoeveel informatie u (voorafgaand aan de beurs) deelt met bezoekers van de website. 

TIP MY EASYFAIRS MARKETING

Hoe uitgebreider u uw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie u over uw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereikt u al voor uw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top