Ik ben exposant
My Easyfairs

My Easyfairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop jij voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Jij kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, waaronder het standhoudershandboek. Ook kun je via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van jouw stand.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang jij van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op jouw bedrijfsnaam en vinden zo jouw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer jij zelf via My Easyfairs. Informatie die jij plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie jij (voorafgaand aan de beurs) deelt met bezoekers van de website. 

TIP MY EASYFAIRS MARKETING

Hoe uitgebreider jij jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie jij over jouw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereik je al voor jouw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Scroll naar top