Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Welding week powered by nil zet veiligheid en welzijn van betrokkenen voorop met coronamaatregelen

GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs heeft haar coronamaatregelen voor de vakbeurs Welding Week– die plaatsvindt in combinatie met METAVAK op 6, 7 en 8 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem – bekend gemaakt. Met deze maatregelen geeft Easyfairs een krachtig signaal af dat de veiligheid en het welzijn van alle exposanten, bezoekers en overige betrokkenen haar topprioriteit heeft. Uit de maatregelen blijkt onder andere dat bezoekers zich online dienen te registeren en dat registratie op het event niet langer mogelijk is.

“Meer dan ooit is de veiligheid van onze exposanten, bezoekers en overige betrokkenen één van onze hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. De gezondheid en het welzijn van iedereen is onze topprioriteit. Om dat te borgen, hebben we meerdere coronamaatregelen genomen die ervoor zorgen dat Welding Week powered by NIL op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden. Via de website kunnen bezoekers hun bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Hier vinden zij de exposantenlijst en het kennisprogramma. Ook kunnen zij vooraf inplannen welke bedrijven en producten ze willen zien en welke kennissessies interessant zijn om te volgen”, verklaart Gertjan Lammers namens beursorganisator Easyfairs.

De coronamaatregelen dragen zorg voor reiniging & hygiëne, persoonlijke bescherming & detectie en fysieke afstand. Lammers: “Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens de beurs. Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, monitoren we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hal, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid. Wij vragen iedereen vriendelijk om steeds een afstand van anderhalve meter te bewaren. Verder mag er geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen schudden en niet kussen en indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij iedereen de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.”

Bezoekers dienen zich vooraf online te registeren, registratie op het event is niet langer mogelijk. De bevestigingsmail met toegangscode kan uitgeprint worden meegenomen of gescand worden vanaf de mobiele telefoon. De toegangscode zal gescand worden bij één van de scanning balies. Verder details over de tijdslots voor de beurs volgen nog. In het kennistheater wordt overal een afstand van anderhalve meter tussen de stoelen in acht genomen. Dit betekent dat de capaciteit van het theater beperkt is en het advies is om op tijd aanwezig te zijn voor een sessie.

Lammers: “Verder worden de meest aangeraakte oppervlakten regelmatig gedesinfecteerd. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen. Ook is er op beursvloer en in de gemeenschappelijke ruimtes desinfecterende handgel aanwezig. Wij adviseren alle betrokkenen om regelmatig hun handen te ontsmetten. Ook onderzoeken wij de opties over het al dan niet dragen van mondkapjes tijdens de beurs, verdere details hierover worden wanneer meer bekend nog gecommuniceerd. Verder raden we bezoekers aan om gebruik te maken van onze Smart Badge technologie. Dit is niet alleen handig, het is ook een heel veilige manier om Welding Week te bezoeken. Via de badge kan een bezoeker elektronisch product- en bedrijfsinformatie opvragen, zonder enig fysiek contact. Ook aanvaarden we om gezondheidsredenen enkel betalingen via pinpas of creditcard op de beurs. Zoals iedereen van ons gewend is, is er voldoende eten en drinken verkrijgbaar. Wij verzoeken iedereen om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij de horecapunten.”

Voor meer informatie: www.metavak.nl of www.welding-week.nl.Wel

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top