Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

NIL & Easyfairs werken wederom samen en organiseren Welding Week 2022

Na een aantal jaar zonder events voor de lasindustrie, zal op 4, 5 & 6 oktober 2022 eindelijk weer een nieuwe editie van de Welding Week plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. Welding Week is hét evenement voor verbindingstechnieken, als lassen, lijmen en snijden. Het evenement vindt gelijktijdig plaats met vakbeurs METAVAK. Dit is hét nationale vakevent en dé ontmoetingsplaats voor de metaalbranche. Fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren van industriële productietechnieken en complementaire producten en diensten presenteren hier de nieuwste oplossingen.   

 

Ook tijdens deze editie van Welding Week is het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) de officiële beurspartner van dit evenement. Naast hoofdkennispartner van het vrij toegankelijke kennisprogramma met lezingen door professionals uit het veld, zal NIL ook het welbekende NIL|BIL Lassymposium organiseren. Dit jaar op het volledig vernieuwde congrescentrum van Evenementenhal Gorinchem, Next Level. NIL: “Niet alleen zijn we erg enthousiast dat de beurs weer kan plaatsvinden, we zijn er ook van overtuigd dat dit de meest succesvolle editie tot nu toe gaat worden! Op dit moment zijn we druk bezig met het zetten van de laatste puntjes op de i van het programma. Het gaan inspirerende dagen worden!”

 

Hou vooral de websites en social media van Welding Week en het NIL goed in de gaten voor meer informatie over de beurs en het NIL|BIL Lassymposium.

 

Welding Week 2022

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top