Kemper GmbH

Over ons

KEMPER is in 1977 in Vreden (Duitsland) opgericht en is een pionier en kopleider op het gebied van technologieën voor het afzuigen van lasrook. Dat betekent meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van deze producten, diepe kennis van de processen in de metaalverwerkende bedrijven en een hoge betrouwbaarheid en continuïteit.

Vandaag is KEMPER een succesvol familiebedrijf. De groei en internationale oriëntatie van deze firma hebben niets veranderd aan het persoonlijke en bijna familiale gedrag van KEMPER. De tevredenheid van klanten en medewerkers staat boven alles. Dit wordt door de grote ervaring in combinatie met de wens om betrouwbare en geloofwaardige samenwerking gegarandeerd.

KEMPER rust niet. Innovatie van filtratietoestellen en afzuigapparaten is afgestemd op de behoeften van de klanten en overtreft regelmatig de wettelijk vereiste normen. Dit resulteert in een absolute rechtszekerheid voor de gebruikers met betrekking tot het naleven van arbeidsveiligheid- en milieubeschermingeisen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top