Hatek Lastechniek B.V.

Over ons

Hatek Lastechniek B.V. is al sinds 1972 een gespecialiseerde groothandel voor lastechnische artikelen. Wij bieden een compleet assortiment aan lastechnische benodigdheden en specialistische producten. Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze relaties al jarenlang bij ingewikkelde laswerkzaamheden en –projecten. Ook beschikken wij over een eigen lasschool, waar uw lassers opgeleid en gecertificeerd kunnen worden.
Bovendien beschikt Hatek over een eigen reparatie- en onderhoudsdienst voor uw lasapparatuur.
Met deze complete combinatie van producten en diensten wil Hatek u zo volledig mogelijk van dienst zijn op lastechnisch gebied. Door deze insteek zijn wij uitgegroeid tot meer dan een groothandel alleen.

Hatek bestaat al meer dan 40 jaar en bezit zo ruime kennis van specialistische lasprocessen en -producten. Wij denken met u mee, waardoor u niet alleen de juiste producten voor uw laswerkzaamheden bij Hatek kunt verkrijgen, maar u kunt ook bij ons terecht om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring. Hetzij om uw lassers op te leiden en te kwalificeren of om begeleiding te krijgen bij het doorvoeren van nieuwe lasmethodekwalificaties of voor verhoging van productie-efficiëntie.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Magazijn medewerker (40 uur) – Wateringen

Hou je van dynamiek en zit je liever niet te lang? Wij zoeken een magazijnmedewerker die de laswereld graag wil leren kennen!

Als magazijnmedewerker voor Hatek ben je een belangrijke schakel in het magazijn. Als groothandel krijgt Hatek dagelijks vele bestellingen voor lasproducten. Jij leidt de toelevering en ontvangst van goederen in goede banen. Je zorgt dat de orders voor onze klanten op tijd klaar staan. En je vindt het leuk om het magazijn en het ordersysteem netjes op orde te houden. Dit doe je in samenwerking met de chef in het magazijn.

Lees verder »

Lastechnisch adviseur / Commercieel medewerker (40 uur) – Wateringen

Als vertegenwoordiger van Hatek kom je in voornamelijk het Westen van het land bij klanten over de vloer voor advies en verkoop. Je bent een belangrijke schakel binnen Hatek, omdat de klant jou ziet als eerste aanspreekpunt. Je leert klanten helpen op een persoonlijke manier, waardoor klanten blijven terugkomen en jou vragen om o.a. innovatieve nieuwe lasapparatuur, lastoevoegmaterialen, gassen en lastoebehoren. Tevens ben je in staat klanten telefonisch te woord te staan. Adviserend verkopen komt in deze functie zowel in de binnen-/als buitendienst veelvuldig voor.

Lees verder »

Commercieel medewerker buitendienst (40 uur) – Zwaag

Als vertegenwoordiger van Hatek kom klanten over de vloer voor advies en verkoop. Je bent een belangrijke schakel binnen Hatek, omdat de klant jou ziet als eerste aanspreekpunt. Je leert klanten helpen op een persoonlijke manier, waardoor klanten blijven terugkomen en jou vragen om o.a. innovatieve nieuwe lasapparatuur, lastoevoegmaterialen, gassen en lastoebehoren. Tevens ben je in staat klanten telefonisch te woord te staan. Adviserend verkopen komt in deze functie zowel in de binnen-/als buitendienst veelvuldig voor.

Lees verder »
Lastechnisch monteur - Zwaag

Lastechnisch monteur – Zwaag

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de techniek en kies je voor een betrouwbare en solide werkgever? Lijkt het je interessant om te zien hoe het er in de technisch dienst van Hatek Lastechniek aan toe gaat en wil je alles leren wat wij doen om onze klanten tevreden te houden?

Kom dan ons gezellige en gedreven team versterken!

Wij bieden waar nodig ondersteuning, opleiding of training, zodat je snel in teamverband, maar ook zelfstandig kunt werken aan diverse mechanische en elektrische apparatuur.

Als onderhoudsmonteur werk je direct aan onderhoudswerkzaamheden van lasapparatuur, machines en (las- en snij)gereedschap. Zowel bij de klanten op locatie in de omgeving Zuid-Holland en op onze eigen vestiging.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top